Welcome to Wellcraft Boats Owners Forum

We are a boating forum for owners of Wellcraft Boats to enthusiastically discuss all aspects of Wellcraft Boat ownership. Whether you are looking for your first Wellcraft or currently own one, you are sure to feel at home on WellcraftBoatOwners.com

You are currently viewing our board as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to searching the forum topics, post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

new to forum

Are you a new member? Stop in and say hi!

Topic author
frankexcel
Posts: 1
Joined: Tue Sep 24, 2019 10:56 am
Vessel Info: 1997 wellcraft 23 excel, with a Johnson 200 outboard

new to forum

Postby frankexcel » Tue Sep 24, 2019 11:10 am

hello, i just bought a 1997 23 excel , with a johnson outboard, i put it in the water and tried the baitwell, it went on for 3 seconds, and i lost most electrical for gps, radio, motor runs but no pumps , any ideas? thank you frank


CptBill
Posts: 108
Joined: Fri Sep 07, 2018 6:37 am
Vessel Info: Jester Toy
2002 270 Coastal, Twin Yamaha 4 stroke 250
Location: Hudson Fl
Has thanked: 6 times
Been thanked: 9 times

Re: new to forum

Postby CptBill » Tue Sep 24, 2019 1:15 pm

Sounds like a pump replacement, but also could be charging problem. Was the engine running? are the batteries good? On second thought check the charging system 1st
The trouble with trouble is it starts as fun!

Return to “Introduce Yourself!”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest